Het in-lite systeem

Het in-lite systeem werkt op 12 volt laagspanning. Dit betekent dat de 230 volt stroom uit het stopcontact door middel van een hub, of hub, omgezet wordt naar 12 volt.

WIST JE DAT

Je met het in-lite systeem nooit een kortsluiting in huis zult hebben.
Mocht een armatuur onverhoopt kapot gaan zullen alle andere lampen blijven branden,
Mocht er een kortsluiting in het systeem ontstaan dan zal de tranformator dit ontvangen
en zal de aardlekschakelaar in de woning er dus niet uitspringen.

KABELVERBINDERS CC-2 EN VERLENGKABEL

Naast de basisbenodigdheden voor een werkend in-lite systeem, bieden we je nog een aantal handige extra systeemonderdelenZo kun je met behulp van kabelverbinders eenvoudig één of meerdere kabelaftakkingen maken om de kabel langs de verschillende armaturen te leiden. En wil je een buitenlamp verder van de 12 volt kabel plaatsen, gebruik dan een verlengkabel. De verlengkabels zijn verkrijgbaar in 1, 2 en 3 meter. Deze plaats je tussen de mini-connector van het armatuur en die van de Easy-Lock.

EASY-LOCK & CC-2 KABELVERBINDER

De Easy-Lock en kabelverbinder CC-2 sluit je letterlijk aan in een handomdraai. Met behulp van een kabelklemmetje plaats je de kabel in de connector. Door het aandraaien van de dop worden de contacten in het isolatiemateriaal van de kabel gedrukt. Hierdoor ontstaat er een stevige verbinding. De speciale gel in de connector beschermt de verbinding tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. De samenstelling van de kabelmantel zorgt ervoor dat de kabel niet beschadigt. Hierdoor is het geen probleem om de Easy-Lock en CC-2 te verplaatsen en is je lichtplan eenvoudig op ieder gewenst moment aan te passen.

Easy-lock bij elk armatuur

De in-lite Easy-Lock connector wordt standaard geleverd bij elk in-lite armatuur.
Met deze connector kun je elk in-lite armatuur op iedere willekeurige plek op de hoofdkabel koppelen.

ERVAAR IN-LITE BUITENVERLICHTING

SLIMME VERLICHTING

IN-LITE SMART
______

Haal het maximale uit in-lite met de SMART HUB-150, SMART HUB PROTECTOR, SMART EXTENDER en SMART MOVE en bedien alles vanaf de bank met de in-lite app op je smartphone.

IN-LITE® APP
______

Vanaf de bank of genietend onder je overkapping. Met de nieuwste in-lite technologie bedien je eenvoudig via de in-lite app op je smartphone of tablet je tuinverlichting, zonder ervoor op te staan.